Expressdienst Duffel

Expressdienst nodig in Duffel? 

Kies de beste en snelste oplossing. Voor onze koerierdienst is 'express op tijd' geen slogan, maar realiteit. Wij bieden expresstransport van pakje tot palet. Voor sneltransport vlakbij Duffel, nationaal transport of internationaal transport.

Expressdienst Clockwise Courier Services - Express op tijd

Onze garantie

expressdienst DuffelOnmiddellijk vertrek of vertrek op het tijdstip van jouw keuze.

expressdienst DuffelRechtstreekse levering op de afgesproken plaats en aan de opgegeven contactpersoon.

expressdienst DuffelLevernota met naam, handtekening en levertijdstip.

Expressdienst  | De echte snelle express koerier per wagen

De echt snelle express-koerier per wagen voor al je bestemmingen, nationaal en internationaal, maar ook om de hoek in Duffel en omstreken. Wij laden afhankelijk van jouw wens en locatie op 30 minuten! Met de grootste zorg brengen we je delicate goederen onmiddellijk na ophalen naar de plaats van bestemming, zonder omwegen, zonder opslag. Zo weet je zeker dat je belangrijke zending op tijd geleverd wordt. Bovendien doen we dit aan scherpe prijzen.

 ‘Express op tijd’ is geen slogan, maar realiteit.

Onze klanten vertellen:

- Clockwise Courier Services doet meer dan je verwacht

“Als onderhoudsmonteur was ik nog laat bezig met een dringende herstelling van een machine om de productie de volgende ochtend vroeg te kunnen starten. Een essentieel onderdeel moest worden vervangen, dus belde ik net voor sluitingstijd naar de leverancier. Zij verzekerden me dat een expreskoerier van Clockwise Courier Services de zending in no time zou leveren. Toen de koerier sneller dan verwacht aanbelde, hoorde ik de bel niet vanwege het lawaai van de machines. In plaats van terug te keren is de man beleefd bij enkele van onze buurbedrijven die nog geopend waren gaan informeren. Gelukkig vond hij iemand die een telefoonnummer had van een collega van mij, die dan op zijn beurt mijn gsm-nummer kon doorgeven aan de koerier. Hij heeft me dan enkele keren gebeld en is geduldig blijven wachten tot hij met me in contact kon komen. De man was supervriendelijk en blij dat hij mijn zending toch met succes kon afleveren. Gevolg: De volgende ochtend is de productie gewoon op tijd kunnen starten. De inzet en dienstverlening van de mensen van Clockwise Courier Services is buitengewoon!”

expressdienst Duffel

Expressdienst | Multi-express; transport voor verschillende adressen

Met Multi-Express verzorgen we de levering van verschillende adressen, zoals: meervoudige delicate zendingen, promotiecampagnes, relatie- en eindejaarsgeschenken of elke andere actie…

Wij kunnen deze voor jou vervoeren binnen één of meerdere rondritten, afhankelijk van het aantal adressen. De wagen volgt dan een voordelige route met alleen jouw goederen. Zo combineer je belangrijke voordelen aan een lagere prijs per zending. Want je goederen worden evengoed met veel zorg, snelheid en exclusief voor jou vervoerd.

Sit back & relax! Wij zorgen voor de planning van de rondes, het ophalen van de goederen, de realisatie van de levering en de opvolging. Wij komen ter plaatse in Duffel en omstreken.

Ontvang een vrijblijvende offerteBel 03 844 05 20

Expressdienst | Flexibiliteit en een persoonlijke service met Flexpress

Flexibiliteit en persoonlijke service vinden wij heel belangrijk. We willen onze klanten in Duffel en omstreken steeds helpen met eventuele bijkomende taken, volgend op een levering. 

Via Flexpress kunnen wij als express koerier kleine, eenvoudige opdrachten voor je uitvoeren zoals: winkelrekken leveren en plaatsen, reclamepanelen omwisselen, promotiebanners hangen, beachflags plaatsen,…of zelfs wegsignalisatie. Geen taak is ons te veel. 

Heb je nog een andere uitdaging voor ons? Laat het ons weten, we horen het graag!

Ontvang een vrijblijvende offerteOnmiddellijke bestelling

Expressdienst | Luchtexpress

Waar de weg ophoudt, gaan wij verder. Onze express koerier neemt de eerstvolgende lijnvlucht met uw dringende zending in de handbagage of de bagageruimte van het vliegtuig. Bij aankomst leveren we deze persoonlijk af bij de bestemmeling. Deze dienst kunnen we aanbieden voor alle visumvrije landen.  

Bel 03 844 05 20

Let op: de afmetingen bij luchtvervoer zijn beperkt.

  • handbagage: 40 cm x 20 cm x 25 cm, maximaal 5 kg
  • ruimbagage: 158 cm, som van l + b + h, maximaal 20 kg

expressdienst Duffel

Waarom kiezen voor sneltransport via Clockwise Courier Services?

Ons expresstransport gaat onmiddellijk van A -> B

Al het expresstransport dat wij uitvoeren gaat steeds linea recta van afzender naar bestemmeling, met enkel jouw goederen aan boord. Daar maken wij een erezaak van. Bovendien is onze responstijd voor de meeste locaties slechts 30 minuten, of op afspraak volgens jouw wensen. 

Ontvang een vrijblijvende offerteBel 03 844 05 20

Een persoonlijke aanpak, dat is onze modus operandi

Jouw wensen worden door ons als zaakvoerders steeds persoonlijk benaderd. Wij voorzien in een individuele oplossing voor elk dringend transportprobleem. Deze werkwijze zorgt voor een uniek vertrouwen en een duurzame professionele relatie.

Ontvang een vrijblijvende offerteBel 03 844 05 20

Onze klanten vertellen:


“Jurgen heeft altijd een gepaste oplossing voor ons klaar, zijn kennis en interesse voor onze werking is uitzonderlijk. Soms vergeet ik dat Clockwise een externe firma is! – Sabrina B., Teamleader Administratie logistiek”

expressdienst Duffel

Ruim 25 jaar ervaring als express koerier

Door onze jarenlange ervaring kan je rekenen op echte kennis en expertise. Voor Clockwise Courier Services heeft geen enkele sector nog geheimen: Alle mogelijke kwetsbare goederen zoals ruiten en glaswerk, vertrouwelijke documenten, concert- of eventmateriaal, dringende medische apparatuur, unieke designontwerpen… Maar ook bouwmateriaal, goud en andere edele metalen, werfmateriaal, springkastelen, audiovisuele apparatuur, museuminrichting en kunstwerken, metaalwerk, stellingmateriaal, bloemen en planten… De lijst is oneindig. 

Door deze routine is niets ons nog vreemd of te moeilijk en via onze doorgedreven klantgerichtheid kunnen wij net zoals voor al onze klanten, jou ook absolute zekerheid en een gerust gemoed garanderen bij het sneltransport van jouw goederen, wat ze ook zijn.

Jouw tevredenheid is onze missie!

Ontvang een vrijblijvende offerteBel 03 844 05 20

Hoge kwaliteit aan een scherpe prijs

We drukken de werkingskosten waar het kan, maar we investeren des te meer in mensen en middelen. Hierdoor slagen we er in de beste kwaliteit te leveren voor een lage prijs.

Je ontvangt van ons steeds een duidelijke prijsofferte, alles inbegrepen met uitzondering van wachttijden of wijzigingen, berekend op basis van de kortste en snelste route.

Ontvang een vrijblijvende offerteBel 03 844 05 20

expressdienst Duffel

Clockwise Courier Services | Expressdienst Duffel

De echte expressdienst voor al je bestemmingen in binnen- en buitenland.

Wij staan bekend voor onze persoonlijke service, betrouwbaarheid en snelheid. Wanneer je nood hebt aan sneltransport in Duffel, weet je dat je zonder uitzondering kan rekenen op een betrouwbare partner.  Wij leveren je goederen veilig, op tijd én altijd op de juiste plaats en dat geeft vertrouwen. 

August Wynlaan 19
2845 Niel / Antwerpen
België

T. 03 844 05 20
E. info@clockwise-cs.be

BTW BE0473 998 913

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x