Over ons

Expressdienst Clockwise Courier Services kan bogen op ruim 25 jaar ervaring in onmiddellijk transport. Wij staan bekend voor onze persoonlijke service, betrouwbaarheid en snelheid. Wanneer je nood hebt aan sneltransport, weet je dat je zonder uitzondering kan rekenen op een betrouwbare partner.  Wij leveren je goederen veilig, op tijd én altijd op de juiste plaats en dat geeft vertrouwen. 

FAMILIEBEDRIJF

In 1995 zijn mijn vrouw en ik gestart als freelance chauffeur voor diverse bedrijven. Het werk beviel ons erg aangezien we houden van het contact en we graag mensen helpen. We waren graag gezien en onze inzet werd erg geapprecieerd.

Na enkele jaren zagen we echter veel ruimte voor verbetering. We wilden meer doen om de klanten efficiënter te helpen, maar onze ideeën vingen bot bij onze toenmalige opdrachtgevers.

De ambitie was groot en het was tijd voor verandering. In 2001 richtten wij daarom het familiebedrijf Clockwise Courier Services op, met de bedoeling sneltransport voor elke klant naar een nieuw niveau te tillen, middels doorgedreven klantgerichtheid en uitzonderlijke service. Met onze oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak hadden we in geen tijd een trouwe fan-base van tevreden klanten, die elke dag ervaren dat wij het verschil maken.

De voorbije jaren hebben we veel geleerd en een grote knowhow opgebouwd, wat ons in staat heeft gesteld onze succesformule nog aan te scherpen en ons aanbod uit te breiden om steeds op de specifieke noden en wensen van elke klant – klein of groot – te kunnen inspelen.

Vandaag doen we elke dag wat we graag doen, werken met mensen voor wie we tot het uiterste gaan. Daarom zijn de klanten van het eerste uur er nog steeds bij en genieten zij elke dag, net zoals al onze klanten, van de bewezen resultaten. Als zaakvoerders rijden we nog elke dag mee en houden we graag de vinger aan de pols bij onze klanten, steeds op zoek naar ruimte voor verbetering.

"Express op tijd! Geen slogan maar realiteit."
Over ons
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x