Getuigenissen

Jouw tevredenheid is onze beloning. Je kan er op rekenen dat wij jou, net zoals elke bevoorrechte klant, zullen onderdompelen in een VIP-gevoel door steeds klaar te staan met een oplossing voor jouw probleem. Bovendien horen we graag wat jouw ervaring met ons is, zodat je ons kan helpen in de verbetering van onze service.

Wij danken je voor het vertrouwen.

format_quote
star
star
star
star
star

Wat een superbedrijf!!! Nadat een transportfirma mij in de kou liet staan, kwam ik Clockwise Courier Services tegen. Alles meer dan goed geregeld, een vriendelijke zaakvoerder die meedenkt met de klant en zich niet laat afschrikken door onvriendelijke en onbehulpzame medewerkers van een veilinghuis bij afhaling van een kavel. Aan te raden voor als het in orde moet zijn!

Christel Cathoir, notarieel medewerker

format_quote
star
star
star
star
star

Als designer van unieke meubelen, werk ik veel met kwetsbare materialen, zoals gesculpteerd hoogwaardig staal of carara marmer, maar ook glazen structuren of bewerkt hout. Tot voor kort deed ik het transport naar de klant van deze kostbare stukken altijd zelf, maar dat kostte me teveel tijd. Via een collega hoorde ik van Clockwise Courier Services, een koerierdienst met een uitzonderlijke service. Ik belde de zaakvoerder en al snel werd duidelijk dat ik goed zat. De firma had al veel ervaring in vervoer van glas en unieke meubelen of kwetsbare onderdelen. Mijn eerste bestelling verliep vlekkeloos, de wagen was voorzien van de nodige materialen om alle mogelijke ladingen goed vast te zetten en te beschermen. Ook mijn klant was zeer tevreden. Clockwise voert nu al de transporten uit en ik heb veel meer tijd om mijn werk te doen.

format_quote
star
star
star
star
star

Jurgen heeft altijd een gepaste oplossing voor ons klaar, zijn kennis en interesse voor onze werking is uitzonderlijk. Soms vergeet ik dat Clockwise een externe firma is!

Sabrina B., Teamleader Administratie logistiek

format_quote
star
star
star
star
star

"Super tevreden van de service! Clockwise zorgt ervoor dat jouw pakket op het afgesproken moment bij de juiste mensen geraakt. BEDANKT!"

format_quote
star
star
star
star
star

Super snel en uitstekende service. Zeer professioneel en vriendelijk.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x