MULTI-EXPRESS

Met Multi-Express verzorgen we de levering van verschillende adressen, zoals: meervoudige delicate zendingen, promotiecampagnes, relatie- en eindejaarsgeschenken of elke andere actie…

Wij kunnen deze voor jou vervoeren binnen één of meerdere rondritten, afhankelijk van het aantal adressen. De wagen volgt dan een voordelige route met alleen jouw goederen. Zo combineer je belangrijke voordelen aan een lagere prijs per zending. Want je goederen worden evengoed met veel zorg, snelheid en exclusief voor jou vervoerd.

Wij zorgen voor:

  • De planning van de rondes
  • Ophalen van de goederen 
  • Realisatie van de leveringen
  • Opvolging

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bel 03 844 05 20

Getuigenis:

Persoonlijke service

“Het gemeentebestuur besliste om al onze medewerkers een mooi eindejaarsgeschenk te bezorgen. Het aantal adressen bleek in de honderden te lopen, dus schreef ik enkele koerierdiensten aan. Clockwise Courier Services had de beste offerte. De zaakvoerder regelde persoonlijk de ophaling van de geschenken en dat gaf vertrouwen. ’s Avonds kwamen de eerste felicitaties van onze  medewerkers al binnen. Elk geschenk is op tijd afgeleverd door de mensen van Clockwise met de mondelinge boodschap: ‘hartelijke gelukwensen van de gemeente’, wat we nog niet eens gevraagd hadden. Onnodig te zeggen dat de burgemeester zeer tevreden was. Clockwise Courier Services is nu onze vaste partner voor verzendingen.”

Getuigenis:

Doorgedreven klantgericht

“In volle coronatijd belde een klant ons voor de uitlevering van promotiemateriaal naar verschillende nieuwe winkels verspreid over Europa. Vanwege de geldende inreisbeperkingen is het onnodig te zeggen te zeggen dat dit niet eenvoudig was. We maakten echter de planning, regelden op zeer korte tijd alle in- en uitreisvergunningen en planden de nodige, beperkt geldige, covid-tests. We volgden het transport goed op en alle winkels werden op tijd voorzien van het nodige promotiemateriaal. Uiteraard was de klant na deze krachttoer zeer tevreden. Clockwise Courier Services voorziet de winkels nu regelmatig van nieuw promotiemateriaal, terwijl we het oude terugbrengen naar de klant.”

Andere diensten MULTI-EXPRESS
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x