EXPRESS OP TIJD

De echt snelle express-koerier per wagen voor al je bestemmingen, nationaal en internationaal, maar ook om de hoek. Wij laden afhankelijk van jouw wens en locatie op 30 minuten! Met de grootste zorg brengen we je delicate goederen onmiddellijk na ophalen naar de plaats van bestemming, zonder omwegen, zonder opslag. Zo weet je zeker dat je belangrijke zending op tijd geleverd wordt. Bovendien doen we dit aan scherpe prijzen. ‘Express op tijd’ is geen slogan, maar realiteit.

Getuigenis:

Clockwise Courier Services doet meer dan je verwacht

“Als onderhoudsmonteur was ik nog laat bezig met een dringende herstelling van een machine om de productie de volgende ochtend vroeg te kunnen starten. Een essentieel onderdeel moest worden vervangen, dus belde ik net voor sluitingstijd naar de leverancier. Zij verzekerden me dat een expreskoerier van Clockwise Courier Services de zending in no time zou leveren. Toen de koerier sneller dan verwacht aanbelde, hoorde ik de bel niet vanwege het lawaai van de machines. In plaats van terug te keren is de man beleefd bij enkele van onze buurbedrijven die nog geopend waren gaan informeren. Gelukkig vond hij iemand die een telefoonnummer had van een collega van mij, die dan op zijn beurt mijn gsm-nummer kon doorgeven aan de koerier. Hij heeft me dan enkele keren gebeld en is geduldig blijven wachten tot hij met me in contact kon komen. De man was supervriendelijk en blij dat hij mijn zending toch met succes kon afleveren. Gevolg: De volgende ochtend is de productie gewoon op tijd kunnen starten. De inzet en dienstverlening van de mensen van Clockwise Courier Services is buitengewoon!”

Getuigenis:

Flexibiliteit

“Ik had gisteren voor onze werf in het noorden van Duitsland bij Clockwise een express besteld voor deze ochtend. Toen bleek dat het materiaal nog dringend met een schip mee moest dat dezelfde avond al vertrok. Dat was gelukkig geen probleem voor de mensen van Clockwise, ze zijn onmiddellijk komen laden en konden just in time leveren. Clockwise Courier Services heeft altijd een oplossing klaar voor ons.”

Andere diensten EXPRESS OP TIJD
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x