Koerierdienst Beveren

Koerierdienst nodig in Beveren? 

Clockwise Courier Express is de snelste en meest betrouwbare koerier voor jouw zendingen. Voor onze koeriersdienst is 'express op tijd' geen slogan, maar realiteit. Wij zijn gevestigd vlakbij Beveren en leveren op al jouw bestemmingen in binnen- en buitenland.

koerierdienst Beveren - koerierdiensten België

koerierdienst Beveren - koerierdiensten België

Koeriersdienst Clockwise Courier Services - Transport op tijd

Onze garantie

expressdienst BeverenSneltransport of vertrek koeriersdienst op het tijdstip van jouw keuze.

expressdienst BeverenRechtstreekse levering op de afgesproken plaats en aan de opgegeven contactpersoon.

expressdienst BeverenLevernota met naam, handtekening en levertijdstip.

Koerierdienst | Sneltransport

Op zoek naar een koeriersdienst voor onmiddellijk transport naar alle bestemmingen in binnen- en buitenland? Welkom bij Clockwise Courier Service, jouw koerier vlakbij Beveren, maar ook nationaal (koeriersdiensten België) en internationaal sneltransport. Afhankelijk van jouw wensen en jouw locatie laden we jouw pakketjes binnen de dertig minuten. Je goederen worden met de grootste zorg vervoerd, zonder omwegen en zonder opslag. Zo weet je zeker dat je belangrijke zending op tijd geleverd wordt door onze koerierdienst.

Bel ons nu om jouw (internationaal) sneltransport te bespreken.

Koerierdienst | Transport op verschillende adressen

Wil je verschillende adressen samen beleveren binnen een bepaalde tijd? Koerierdienst Clockwise Courier Services vlakbij Beveren kan jouw pakketjes vervoeren in één of meerdere rondritten, afhankelijk van het aantal adressen. Onze wagen volgt de meest optimale route en is alleen met jouw goederen op de baan. Zo combineer je belangrijke voordelen aan een lagere prijs per zending. Want je goederen worden evengoed met veel zorg, snelheid en exclusief voor jou vervoerd.

Sit back & relax! Wij zorgen voor de planning van de rondes, het ophalen van de goederen, de realisatie van de levering en de opvolging. Wij komen ter plaatse in Beveren en omstreken.

Ontvang een vrijblijvende offerte✆ 03 844 05 20

koerierdienst Beveren - koerierdiensten België

Koerierdienst | Flexpress

Heb je specifieke noden volgend op een levering? Soms is afleveren alleen niet voldoende en heb je specifieke noden. Flexpress van Clockwise Courier Service is de ultieme vorm van klantgerichtheid. We helpen onze klanten in Beveren en omstreken dan ook graag met bijkomende, eenvoudige opdrachten zoals winkelrekken leveren en plaatsen, reclamepanelen omwisselen, promotiebanners hangen, beachflags plaatsen of zelfs wegsignalisatie. Geen taak is onze koerier te veel. 

Heb je nog een andere uitdaging voor ons? Laat het ons weten, we horen het graag!

Ontvang een vrijblijvende offerteOnmiddellijke bestelling

Koerierdienst | Internationaal transport via luchtexpress

Is de afstand te groot en de tijd te kort voor sneltransport over de weg? Laat jouw pakket of pallet door koerierdienst Clockwise Courier Service leveren met het vliegtuig. Waar de weg ophoudt, gaan wij verder. Onze koerier neemt de eerstvolgende lijnvlucht met uw dringende zending in de handbagage of de bagageruimte van het vliegtuig. Wij garanderen een persoonlijke levering bij de bestemmeling. Luchtexpress is beschikbaar voor alle visumvrije landen.

Contacteer ons voor een snelle, persoonlijke levering via luchtexpress.

✆ 03 844 05 20

koerierdienst Beveren - koerierdiensten België

Waarom kiezen voor koerier Clockwise Courier Services?

Onze koerier gaat onmiddellijk van A -> B

Onze koerierdienst gaat steeds linea recta van afzender naar bestemmeling, met enkel jouw goederen aan boord. Daar maken wij een erezaak van. Bovendien is onze responstijd voor de meeste locaties slechts 30 minuten, of op afspraak volgens jouw wensen. 

Ontvang een vrijblijvende offerte✆ 03 844 05 20

Koeriersdiensten België met een persoonlijke aanpak

Jouw wensen worden door ons als zaakvoerders steeds persoonlijk benaderd. Wij voorzien in een individuele oplossing voor elk dringend transportprobleem. Deze werkwijze zorgt voor een uniek vertrouwen en een duurzame professionele relatie.

Ontvang een vrijblijvende offerte✆ 03 844 05 20

Onze klanten vertellen:

“Jurgen heeft altijd een gepaste oplossing voor ons klaar, zijn kennis en interesse voor onze werking is uitzonderlijk. Soms vergeet ik dat Clockwise een externe firma is."

"Super tevreden van de service. Koeriersdienst Clockwise zorgt ervoor dat jouw pakket op het afgesproken moment bij de juiste mensen geraakt. Bedankt!"

koerierdienst Beveren - koerierdiensten België

Ruim 25 jaar ervaring als koerier

Door onze jarenlange ervaring kan je rekenen op echte kennis en expertise. Voor Clockwise Courier Services heeft geen enkele sector nog geheimen. Alle mogelijke kwetsbare goederen zoals ruiten en glaswerk, vertrouwelijke documenten, concert- of eventmateriaal, dringende medische apparatuur, unieke designontwerpen, ... Maar ook bouwmateriaal, goud en andere edele metalen, werfmateriaal, springkastelen, audiovisuele apparatuur, museuminrichting en kunstwerken, metaalwerk, stellingmateriaal, bloemen en planten, ... De lijst is oneindig. 

Door deze routine is niets ons nog vreemd of te moeilijk en via onze doorgedreven klantgerichtheid kunnen wij net zoals voor al onze klanten, jou ook absolute zekerheid en een gerust gemoed garanderen bij het (internationaal) transport van jouw goederen, wat ze ook zijn.

Jouw tevredenheid is onze missie!

Ontvang een vrijblijvende offerte✆ 03 844 05 20

Hoge kwaliteit aan scherpe koeriersdienst prijzen

We drukken de werkingskosten waar het kan, maar we investeren des te meer in mensen en middelen. Hierdoor slagen we er in de beste kwaliteit te leveren voor een lage prijs.

Je ontvangt van ons steeds een duidelijke prijsofferte, alles inbegrepen met uitzondering van wachttijden of wijzigingen, berekend op basis van de kortste en snelste route.

Ontvang een vrijblijvende offerte✆ 03 844 05 20

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x